top of page

Om Bamsebo

Her er dit barn i trygge hænder

Om mig

 

Jeg hedder Pernille, er 35 år gammel og uddannet pædagog. Jeg bor sammen med min mand i et lille og overskueligt 1-plans hus i Pilegårdkvarteret i Tårnby. Jeg har arbejdet med børn de sidste ca. 10 år, og siden 2016 som uddannet pædagog. 

Som pædagog har jeg arbejdet i både vuggestue og børnehave, i Danmark samt i Japan, hvor jeg sammen med min mand har været bosat i nogle år. Jeg har en stor passion for det pædagogiske arbejde, hvilket afspejler sig i de aktiviteter, jeg planlægger, og i det daglige samvær med børnene. 

Den vigtigste opgave for mig er at få skabt en tryg og tillidsfuld relation til hvert et barn og dets forældre.

Fysiske rammer

Mit hjem indeholder en stor og rummelig stue, som både giver plads til store armbevægelser, men også kan skabe små kroge og læringsmiljøer med mulighed for fordybelse. 

Køkkenet ligger i forlængelse af stuen, så jeg kan altid have børnene under opsyn, mens jeg forbereder dagens måltider. På denne måde behøver jeg ikke afbryde, hvis der er gang i en god leg. 

I den anden ende af stuen er der dobbeltdøre med direkte adgang til terrasse og en lukket have med sandkasse og en dejlig græsplæne. Store træer sørger for, at der er områder med skygge i de varme sommermåneder, og resten af haven giver rig mulighed for at udforske natur og udeliv. 

Indenfor ganske kort afstand ligger Kalvebod Fælled og Ugandaskoven, hvilket gør det oplagt at tage på ture ud af huset. Vi tager gerne på tur mindst 1 gang om ugen, og bestræber os på at komme udenfor hver dag, uanset vind og vejr. Husk derfor altid at medbringe overtøj der passer til årstiden. 

I perioder med indkøring af nye børn, prioriterer jeg at blive hjemme på matriklen, så det nye barn kan lære stedet ordentligt at kende.

sandkasse.jpg

Pædagogik
 

Jeg arbejder med de 6 læreplanstemaer; 

Alsidig personlig udvikling

Social udvikling

Kommunikation og sprog

Krop, sanser og bevægelse

Natur, udeliv og science

Kultur, æstetik og fællesskab.

 

Dette gør jeg gennem planlagte pædagogiske aktiviteter, og andre gange opstår det som en naturlig del af dagens gang.

Jeg dokumenterer dagene gennem billeder og nyhedsbreve. Det kræver alle forældres tilladelse at dele billeder af børnene med resten af forældregruppen.

Det er vigtigt for mig at understøtte børn i deres nysgerrighed og gå i dybden med temaer, som er opstået som en naturlig del af legen. 

bottom of page