top of page

Forældreudtalelser

 

" Vores datter Aya var så heldig at få en plads i Bamsebo, og da dette har været den tryggeste oplevelse for både hende og os som forældre ønsker vi nu at give vores varmeste anbefaling.

Da vi i sin tid skulle finde en privat børnepasser til Aya, var vi flere steder henne, men vi følte os ikke trygge nok ved at lade Aya starte, og vuggestue var helt udelukket. Efter 1 besøg hos Pernille mærkede vi den varme og ro som danner rammen for hendes hjem. Vi kunne se og mærke hvordan Pernille altid møder børnene i børnehøjde med varme, kærlighed og leg. Hun er med sit rolige, kærlige og ærlige væsen altid klar på at støtte børnene lige hvor de er og børnenes velbefindende er altid hendes første prioritet.

Jeg har glædet mig til at skrive denne anmeldes af dejlige Bamsebo, for det manglede jeg selv i sin tid. Pernille og Bamsebo har været Aya’s andet hyggelige hjem, og vi vil aldrig tøve med at anbefale det til alle som søger et trygt pasningssted for her er der masser af tid, varme, leg og fordybelse."

Susanne og Mikkel, forældre til Aya på 2 år.

" Vores datter har gået i Bamsebo fra hun var 2 år, til hun skulle i børnehave. Vi fik fra start et indtryk af Pernille som kærlig og omsorgsfuld. Vores datter havde ved start svært ved separationen, men igennem tid, ro og nærvær endte hun med at falde så godt til. Vi følte os trygge ved hver dag at aflevere vores datter, og Pernille formåede at skabe en tryg relation, som gjorde, at hun hver dag glædede sig til at skulle afsted.

Pernille har altid gang i mange fine kreative projekter med børnene, og de får sund og varieret mad hver dag. Vi giver vores varmeste anbefaling til Bamsebo.

I er velkommen til at anmode om vores kontaktoplyser, hvis i ønsker at høre nærmere."

bottom of page